Regulament de participare


Bursadelohn.ro  este un proiect online care are ca scop facilitarea intalnirii cererii cu oferta in domeniul productiei de confectii textile,confectii din piele si a altor produse care pot face obiectul unui contract de lohn in Romania.

Administratorul site-ului www.bursadelohn.ro  este SC ETNOCULTURA SRL numit in continuare Administratorul, CUI 41212930, J03/1603/2019, Pitesti, Arges, reprezentata de Iulia Minca, cu date de contact  0755780978, email : bursadelohn@gmail.com

Producator in cadrul www.bursadelohn.ro  este persoana juridica romana care poate fabrica produsul cerut de cumparator si care completeaza corect formularul de inscriere pe site.
Membrii producatori ai www.bursadelohn.ro  pot face oferte la cererile postate pe site de catre membrii  cumparatori.
In cazul depunerii unei oferte gresite avansati alta oferta apoi solicitati administratorul platformei pentru stergerea celei eronate.

Cumparator in cadrul www.bursadelohn.ro este persoana juridica inregistrata in Romania sau strainatate care angajeaza confectionarea de produse in cadrul unui contract de lohn  cu producatori romani si care completeaza corect formularul de inscriere pe site.
In cazul unei postari gresite a unei cereri de oferta aveti posibilitatea stergerii acesteia in sectiunea contul meu/cereri de oferta in curs apasand butonul "inchide cererea".
Daca nu ati ajuns la un acord cu producatorul a carui oferta ati selectat-o contactati administratorul platformei pentru reactivarea cererii de oferta.

Pentru utilizarea platformei electronice de licitatii cumparatorii platesc administratorului un comision de 5%+TVA din valoarea cererii de oferta cand este ales un castigator.

Drepturile si obligatiile membrilor cumparatori
Membrii cumparatori au dreptul de a alege numai ofertele care le convin.
Membrii cumparatori au obligatia de a posta cereri de oferta serioase si cu date tehnice complete.
Membrii cumparatori au obligatia de a furniza date de identificare reale in momentul deschiderii unui cont pe platforma online www.bursadelohn.ro.
Membrii cumparatori au obligatia de a indica cine este producatorul sau producatorii agreati in urma inchiderii cererii de oferta.

Drepturile si obligatiile membrilor producatori
Membrii producatori ai www.bursadelohn.ro  au dreptul de a publica oferte pe site si de a lua legatura cu cumparatorii.
Raspunderea pentru toate datele furnizate pe acest site sau pentru informatiile publicate revine in totalitate autorilor lor.
Membrii producatori au obligatia de a furniza date de identificare reale in momentul deschiderii unui cont pe platforma online www.bursadelohn.ro.

Drepturile si obligatiile administratorului www.bursadelohn.ro.
Administratorul are dreptul de a suspenda conturile  membrilor care incalca prezentul regulament.

Administratorul se obliga sa mentina on-line site-ul cu exceptia intreruperilor neprevazute, de natura tehnica.
Administratorul nu raspunde in nicio imprejurare de  datele sau informatiile publicate de membrii cumparatori sau producatori.
Administratorul isi rezerva dreptul de a sterge informatiile false sau de slaba calitate publicate de membri, fara atentionare prealabila.

Comunicarea dintre Administrator si  membrii se face prin email. Membrilor  le revine raspunderea mentinerii in functiune a contului de mail declarat in fisa de cont pentru a nu putea invoca in nicio imprejurare neprimirea mesajelor Administratorului. Limba de comunicare a mesajelor intre parti  este limba romana sau limba engleza.

Administrarea conturilor. Administratorul isi rezerva dreptul de a nu acorda acces sau de a suspenda accesul la cont persoanelor juridice ale caror date de identificare nu corespund cu datele ce se gasesc pe site-ul Ministerului de Finante din Romania sau pe site-urile de validare a numarului de inregistrare pentru TVA(VIES) si persoanelor juridice care au efectuat orice fel de tentativa de frauda pe site-ul  www.bursadelohn.ro.

Modificarea regulilor de utilizare. Pentru protejarea scopului in care a fost proiectat site-ul, adica  facilitarea intilnirii cererii cu oferta in domeniul productiei in regim lohn, Administratorul  isi rezerva dreptul de a modifica regulile de utilizare cu instiintare prealabila.

Frauda. Orice actiune intreprinsa de membri care poate constitui o frauda de orice fel este interzisa cu desavarsire si se soldeaza cu suspendarea definitiva a contului de acces al intreprinzatorului.

Cum functioneaza ? In momentul expirarii cererii sau oricand pana la expirarea acesteia  cumparatorul va inchide cererea de oferta alegand una sau mai multe oferte si va contacta producatorul sau producatorii care le-au depus folosind datele de contact puse la dispozitie de platforma online www.bursadelohn.ro.
Inchiderea cererii de oferta duce la stergerea acesteia de pe pagina principala.Producatorii care nu vor fi alesi de cumparator  vor primi un mail prin care vor fi instiintati ca oferta lor nu a fost selectata.
                                  
Prerogative.Atat cumparatorii cat si producatorii inteleg ca www.bursadelohn.ro nu vinde sau contracteaza niciun fel de produs, marfa sau prestare de serviciu,rolul sau fiind exclusiv acela de a facilita intalnirea dintre parti.
BursadeLohn © Copyright 2024, Toate Drepturile Rezervate