Despre noi


Bursadelohn.ro  este un proiect online care are ca scop facilitarea intalnirii cererii cu oferta in domeniul productiei de confectii textile, confectii din piele si a altor produse care pot face obiectul unui contract de lohn in Romania.

Administratorul site-ului www.bursadelohn.ro  este SC ETNOCULTURA SRL, CUI 41212930, J03/1603/2019, Pitesti, Arges, reprezentata de Iulia Minca, cu date de contact 0755780978, email: bursadelohn@gmail.com

Producator in cadrul www.bursadelohn.ro  este persoana juridica inregistrata in Romania care poate fabrica produsul cerut de cumparator si care completeaza corect formularul de inscriere pe site. Membrii producatori ai www.bursadelohn.ro   pot face oferte la cererile postate pe site de catre membrii  cumparatori.

Cumparator in cadrul www.bursadelohn.ro este persoana juridica inregistrata in Romania sau strainatate care angajeaza confectionarea de produse in cadrul unui contract de lohn cu producatori romani si care completeaza corect formularul de inscriere pe site.

Cum functioneaza ? In momentul expirarii cererii de oferta cumparatorul selecteaza oferta sau ofertele castigatoare si contacteaza producatorul sau producatorii care le-au depus cu ajutorul datelor de contact puse la dispozitie, moment in care rolul www.bursadelohn.ro se incheie.
BursadeLohn © Copyright 2024, Toate Drepturile Rezervate